Keramisten kunnen aanmelden voor 2022

De aanmelding voor keramisten voor de Goudse keramiekdagen op 26 en 27 mei 2022 is gestart.

Bovenaan de startpagina  /homepage staat  aanmelden keramisten klik hier.  Als je daar klikt, kom je op de 2022 keramiekdagen pagina met onderaan die pagina de blauwe knop aanmelden.  Druk op de blauwe knop en het formulier komt te voorschijn.

De markt is bijna vol,  aanmelden kan nog.  Dus zegt het voort, zegt het voort!…………

De keramisten toegelaten voor de  markt in 2020 zijn verzekerd van een kraam als  je opnieuw en op tijd je aanmeld!

Vol is vol! Je krijgt via de mail eerst een bericht van aanmelding. Later een mail met bericht van goedkeuring. Dan mag je de kraam betalen en na betaling is de aanmelding  pas een definitieve inschrijving geworden.

Keramisten die zich nieuw aanmelden worden beoordeeld door onze selectiecommissie. Zij krijgen na aanmelding via de webpagina 2022 keramiekdagen, eerst een bericht van aanmelding. Uiterlijk januari 2022 krijgen zij een mail met bericht van toelating of afkeuring. Bij bericht van toelating zit een verzoek de kraam te betalen.  Na betaling is de aanmelding  pas een definitieve inschrijving geworden.

De Goudse Keramiekmarkt in 2020 was niet helemaal volgeboekt, dus er is in 2022 zeker nog plaats voor nieuwe aanmeldingen.

In het voorjaar volgt via de mail voor de keramisten praktische informatie over de keramiekmarkt.

.

Houd de website www.goudsekeramiekdagen.nl en de facebookpagina Goudse Keramiekdagen  in de gaten voor nieuws