Impressies van de markt

De Goudse Keramiekdagen van 26 en 27 mei 2022 zijn weer voorbij. De wind zorgde voor een uitdaging, maar dat mocht de pret niet drukken. Het bestuur kijkt met passie, aandacht en plezier terug op de 2 dagen en heeft nu al weer idee en zin in de editie van Hemelvaartsdag 2023.

Wij bedanken al de aanwezige keramisten voor hun presentatie en het getoonde vakmanschap en hopen hen volgend jaar weer te mogen begroeten.

Op de markt heel veel keramisten met op hun kraam prachtige keramiek, het draaien van de hoogste vaas en breedste schaal door keramisten. De exposite van keramisch werk in het thema Dans en Balans in de burgerhal onder het stadhuis. De beoordeling van deze expositie stukken door de vakjury met de uitreiking van de prijzen. Het publiek heeft het werk van de expositie ook beoordeeld en 3 publieksprijzen toegekend. Het kinderkleien olv de scouts en een keramist. Gilde maaltijd aan het einde van dag 1 voor de keramisten. Feestelijke activiteiten vanwege het 750 jarig feest Goudse stadsrechten en het daarbij horende thema Dans en Balans. Muziek door verschillende muziekgroepen op de markt, in het stadhuis en in de st Jan. Bloemen/ dans feest, een bloemschikwedstrijd. Twee dagen vol keramiek , kunst en cultuur op de markt rondom het stadhuis van Gouda

Een impressie van de 2 marktdagen zit u in de beelden op deze pagina.

Fotografie: Rick Wink Photography